Tilltugg till ölen

När man dricker öl och testar en massa olika smaker, är det bra att ha gott tilltugg så man inte blir så rund om foten. Det blir jobbigt att dricka mycket och länge också, så det är skönt med lite avbrott i allt ölhävande.

Bra snacks till god öl gör det hela en så mycket roligare kväll. Dryck och mat går ihop så bra och att kombinera olika ölsmaker med olika snacks gör det till en helt annan smakupplevelse för er också. Det är dessutom ett bra sätt att försöka hålla nivån lite lägre, speciellt om man ska testa en massa olika ölsorter.

När man dricker en massa öl så får man också i sig en massa kalorier, så att välja snacks som inte är så onyttiga gör det ännu bättre, dels för kroppen men också för egot, så man inte känner sig så onyttig. Bra snacks kan vara nötter t.ex. Det finns en hel djungel av olika nötter, och jag rekommenderar att testa nötter som är ekologiska och inte tillsatta med massa kryddor eller smaker. Det hittar du bäst här. Klicka hem lite nötter och planera er nästa testkväll!