Tillfällen då en öl passar bra

Man kan med all rätt tycka att ÖL passar till alla sorters tillfällen. Denna helt korrekta åsikt ändrar dock inte det faktum att det finns vissa tillfällen där en god kall öl passar bättre än andra.

vänner dricker öl

Efter jobbet

Oavsett om det är efter en arbetsdag eller kanske helst efter att man slitet hårt med att fixa huset eller trädgården så känns en kall öl alltid som en bra belöning. Känslan att kunna titta på resultatet av allt blod svett och tårar tar verkligen och sementeras med en välkyld flaska i handen.

Till spel

Att spela spel är roligt, speciellt om det är för pengar. Vad man spelar på är av mindre betydelse. Man kan vara ute på travbanan eller hemma i vardagsrummet med datorn, så länge man belönar sig själv att slappna av. Något som är extra förknippat med en öl är pokerkvällen tillsammans med kompisarna.

I naturen

Öl är kanske inte något vi allt för ofta har med oss men det går inte att förneka hur en vacker solnedgång eller utsikt kan förstärkas genom en riktigt god flaska öl. Det är inte för inte som vi svenskar verkligen identifierar oss med och uppskattar den klassiska Pripps blå reklamen.

Tillsammans med andra ölsorter

Ölprovning är något som verkligen gör att man kan fokusera på och förstå ölets smak. Att kunna jämföra med andra sorter är till stor hjälp och skapar en mycket större bild av ölupplevelsen än vad man kan få med en ensam ök.