Komplettera köket med snygga glasunderlägg

Köksprylar, redskap och hjälpmedel brukar det inte gå nöd på i våra svenska hem. Vi samlar ofta på oss köksgeråd och annat välbehövligt redan från unga år. När vi skaffar vår första lägenhet får vi inflyttningspresenter. Det är presenter som vanligtvis hör hemma i köket. Vi får ärva mammas gamla bakgrejer och köksmaskiner som ännu är åtminstone halvmoderna. Men det finns en grej som vi inte använder oss av lika flitigt idag som förr, glasunderlägg.

Vackra dukningar och bord utan fläckar

Glasunderlägg är en underskattad pryl. De är väldigt användbara eftersom de både fungerar som skydd till bordet under glasen samtidigt som du kan använda glasunderlägg som dekoration.

Du kan exempelvis göra vackra, mer pråliga dukningar när du ska bjuda över bekanta på middag. Duka upp för en festmiddag med dina finaste silverbestick, finporslinet som står och dammar i Jämtlandsskåpet och kristallglasen. Du kan komplettera dukningen med vackra glasunderlägg, servettringar samt en vacker vas med tjusiga, väldoftande blommor.

Du hittar billigast priser online

När du ska göra vackra dukningar hemma och vill köpa hållbara samtidigt som läckra prylar till köket bör du titta runt på nätet. Det finns oändligt många butiker med produkter i olika prisklasser och stilar. Klicka här för ett utmärkande sortiment av glasunderlägg med bland annat matchande grytunderlägg till de snyggaste dukningarna.