Ett stort intresse för öl

Det finns många som idag har ett stort intresse för öl. Det har tillkommit en stor mängd mikrobryggerier i vårt avlånga land som är riktigt duktiga på att brygga öl. Förr så fanns det ett par stora drakar som levererade öl till systembolaget och våra restauranger och pubar. Idag så är det betydligt fler och för den ölsugne så finns det massor att välja bland.

Kanske ni är ett gäng som skulle vilja genomföra en ölprovning men inte riktigt vet hur ni ska göra. Som tur är så finns det idag de som man kan anlita någon för detta. Förvisso så kan man själv anordna någon form av provning men det är alltid en fördel att låta någon professionell hålla i detta. Ska man själv hålla i en provning så gäller det att man förbereder sig ordentligt. Anlitar man en sommelier som kan detta så har de vanan att hålla i provningar av denna sort.

Så samla ihop ett gäng kamrater som du vet tycker om öl och som skulle uppskatta en riktigt bra genomgång av ett antal ölsorter. Kostanden beror mycket på vilka öl som ska provas och hur många. Men man kan om man vill komma ner i en hundralapp per person. Vill man prova exklusivare öl så kan det kosta mer. Det hela är upp till er vad ni vill prova för något. Detta kan vara en bra present till någon som fyller år eller om ni ska ha en svensexa eller möhippa.