Bygg ett microbryggeri

Att massor av människor älskar god öl är inget nytt. Dock är det inte alla som är så intresserade att de funderar på att bygga ett microbryggeri. För de som tar detta stora steg, blir det ofta ett stort äventyr.

För idéer och kunskap om hur du bygger ett fungerande microbryggeri, finns det massor av lösningar på nätet. I annat fall finns det också en rad olika ritningar att köpa. Många gånger investerar du i ett komplett paket, vilket betyder att ritning medföljer.

Det första du behöver, är dock att skapa en bra grund. I det fallet gäller det lokalen du ska bygga ditt microbryggeri i.

Ett microbryggeri är som ett våtrum

Ja, kanske det är för mycket att jämföra ett bryggeri med ett våtrum. Däremot tjänar du på att belägga väggar och golv med kakel och klinker eftersom materialet är både hållfast och tål fukt samt väta.

För att välja detta kikar du online. Välj något passande kakel och klinker för att samtidigt få en snygg design. På så sätt behöver du aldrig tveka. Här kan du bjuda in gäster och vänner, för att se produktionen. Dessutom kan du erbjuda egna ölprovningar, och bli den populäraste personen i kvarteret.