Bygg din egen bar hemma

En bar kan vara ett fantastisk tillskott till hemmet och bli en plats där du koppla av själv eller samlas med familj och vänner för en trevlig stund. Vare sig du kan offra nästan ett helt rum i huset till detta eller bara en liten barhörna, finns möjligheten där om du verkligen vill göra drömmen till en verklighet.

Bardisken

Inget förmedlar barkänslan så snabbt och enkelt som en bardisk. Och du kan antingen välja att köpa en färdig eller bygga den själv. Ofta är det en avvägning mellan vad du känner att du kan spendera mer av: tid eller pengar? Om du skulle vilja bygga den själv men kanske inte känner att du klarar av projektet är det nog bäst att höra dig för bland familj och vänner och se om någon av dem kan låna lite expertis och arbetstid till projektet. Men samla då gärna på dig en del exempelbilder för att komma på den design som passar dig själv och ditt hem bäst.

Barstolarna

Till bardisken behöver du självfallet ett antal stolar också. Och medan det kan vara snyggt att köpa några som fästs i golvet är det inte alltid fullt så praktiskt. Ett par stolar du faktiskt kan flytta på kan många gånger vara det bättre valet. Se bara till att du köper några som passar stilen du är ute efter

Bartillbehören

En bar kan dra nytta av en rad olika tillbehör också. Det är dessa som verkligen sätter pricken över i och du kan själv välja de som passar din bar bäst. Med allt från barskedar och iskross till cocktail shaker och barmått kan du garanterat hitta både det ena och det andra du kan få riktigt bra användning för.